Over ons Over ons

Spikker Bouw > Over ons

Over ons

Spikker Bouw

Spikker Bouw is een allround bouwbedrijf met een platte organisatiestructuur en korte communicatielijnen. Dit maakt ons bedrijf laagdrempelig en toegankelijk. We zijn met name in de Achterhoek en Twente actief in zowel de woning- als utiliteitsbouw.

In 2008 richtte Rob Spikker zijn eigen bedrijf op, destijds nog vanuit zijn woonadres. De werkzaamheden bestonden in deze periode met name uit verbouwingen en diverse timmerwerkzaamheden onder de naam “Rob Spikker, Bouw- en Timmerwerken”.

Medio 2015 werd een bedrijfspand aan de Kiefte in Eibergen aangekocht. Er was inmiddels personeel aangenomen en de organisatie groeide tot een allround bouwbedrijf met een diversiteit aan projecten. Door de realisatie van een aantal fraaie nieuwbouw woningen ontstond er steeds meer naamsbekendheid en kwam de groei in een versnelling. Tevreden opdrachtgevers werden ambassadeurs en steeds meer projecten werden gerealiseerd in bouwteam verband. Mede ook door onze expertises op gebied van betonbouw en prefabricage van gevels, daken en dakkapellen.

De eenmanszaak was inmiddels doorgegroeid naar een bedrijf met ruim 30 werknemers. In 2022 werd hierdoor de huisstijl, het logo en de bedrijfsnaam aangepast; Spikker Bouw BV.

Spikker Bouw

Medio 2023: nieuw bedrijfspand

Na 8 jaar werkzaam te zijn geweest vanuit de locatie aan de Kiefte in Eibergen is medio 2023 de volgende stap gezet in de ontwikkeling van het bedrijf met de nieuwbouw van een energieneutraal bedrijfspand aan de Venneslatweg in Eibergen. In de nieuwe werkplaats met machinale houtbewerkingsafdeling kan beter worden voldaan aan de toenemende vraag naar prefab onderdelen zoals gevels, daken en dakkapellen. Vakmanschap in de werkplaats én op de bouwplaats staat ondanks de groei nog steeds hoog in het vaandel.

Spikker Bouw is aangesloten bij Bouwend Nederland en Bouwgarant. Klik hier voor meer informatie over Bouwgarant.

Jonge mensen die geïnteresseerd zijn in de bouw geven we de kans om ervaring op te doen in samenwerking met diverse onderwijs organisaties. Vele leerlingen zijn door de jaren heen in dienst gekomen waarmee we onze toekomst borgen. Bekijk hier het actuele vacature overzicht.

Spikker Bouw B.V.
achtergrond