Expertises Expertises

Spikker Bouw > Expertises

Expertises

Onze expertises

Woningbouw

Voor zowel nieuwbouw als verbouw in de breedste zin van het woord is Spikker Bouw een betrouwbare en flexibele bouwpartner. Graag gaan we met u in gesprek om uw wensen in kaart te brengen. Spikker Bouw ontzorgt als bouwteampartner door het gehele traject vanaf idee tot realisatie te begeleiden.

Utiliteitsbouw

Naast woningbouw zijn we actief in de utiliteitsbouw.

Nieuwbouw, renovaties en verbouw van bedrijfshallen, schoolgebouwen, zorginstellingen en kantoorgebouwen vragen om een specifieke aanpak.

Betonbouw

Betonbouw is een erg specifieke expertise in de bouwwereld. Bij een bouwproject kunnen diverse ruwbouw onderdelen uit beton bestaan. Denk hierbij aan kelders, betonwanden en vloeren. Deze onderdelen kunnen met behulp van bekistingen of door middel van prefab elementen worden uitgevoerd.

Prefabricage

Houtskeletbouw wordt steeds populairder in Nederland. Onder geconditioneerde omstandigheden maken we in onze eigen werkplaats gevels, daken en dakkapellen. Tijdens de voorbereiding is er aandacht voor luchtdichte aansluitingen en worden de gewenste isolatiewaardes geborgd. Bovendien verkort dit de bouwtijd op de bouwplaats en kunnen we altijd maatwerk leveren.

Ecologisch

Duurzaamheid heeft de afgelopen jaren ook bij onze opdrachtgevers de aandacht gekregen die noodzakelijk is om met elkaar te bouwen aan een beter milieu.

Met goed isoleren, ventileren en luchtdichte aansluitingen creëren we een gezond binnenklimaat. De energievraag reduceren we middels zonnepanelen en warmtepompen. Naast een lagere energierekening leiden deze maatregelen ook tot minder uitstoot van CO2.

achtergrond