Woningbouw Woningbouw

Spikker Bouw > Woningbouw

Expertises

Woningbouw

Voor zowel nieuwbouw als verbouw in de breedste zin van het woord is Spikker Bouw een betrouwbare en flexibele bouwpartner. Graag gaan we met u in gesprek om uw wensen in kaart te brengen. Spikker Bouw ontzorgt als bouwteampartner door het gehele traject vanaf idee tot realisatie te begeleiden. Ook wanneer er reeds een architect in beeld is of er al een bouwvergunning aanwezig is maken we graag een afspraak om de plannen te bespreken en een gespecificeerde offerte uit te brengen.

Gedurende het proces heeft u één vast aanspreekpunt voor alle voorkomende zaken.

Nieuwbouw

Spikker Bouw is een echte woningbouwer, of het nu gaat om een twee-onder-één-kap woning of een royale vrijstaande villa met zwembad. Door de opgedane kennis en ervaring en door het gebruik van vaste bouwpartners bent u verzekerd van een optimaal resultaat.

Tijdens het gehele proces wordt er met u mee gedacht over eventuele alternatieven en optimalisaties. We behouden korte communicatielijnen en bewaken kosten, planning en kwaliteit van het werk.

Verbouw

Naast voorkomende onderhoudswerkzaamheden en uitbreidingen van woningen middels uitbouw, dakkapel of carport, hebben we ook veel ervaring met complete transformaties. Bij dit soort projecten is er veel aandacht voor duurzame bouwkundige oplossingen. Ook behoort het verduurzamen van bestaande installaties tot de mogelijkheden.

Wij realiseren ons dat we bij jullie “thuis” aan het werk zijn en proberen daarom de overlast en doorlooptijd te minimaliseren. Prefabricage in onze eigen werkplaats, noodvoorzieningen om stofoverlast te voorkomen en een duidelijke communicatie zijn dagelijks voor zowel de projectbegeleiders als de vaklieden in uw woning een aandachtspunt.

Woningbouw

Verbouw woning te Haaksbergen

Verbouw woning & nieuwbouw poolhouse te Haaksbergen ...

Woningbouw

Nieuwbouw woning Epse

Nieuwbouw woning te Epse ...

achtergrond