Disclaimer Disclaimer

Spikker Bouw > Disclaimer

Disclaimer

Aansprakelijkheid voor de inhoud

De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld voor algemene informatiedoeleinden. Hoewel we ons uiterste best doen om de informatie actueel en nauwkeurig te houden, kunnen we niet garanderen dat de informatie volledig, accuraat of up-to-date is. Spikker Bouw B.V. aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor enige schade of verlies die voortvloeit uit het gebruik van de informatie op deze website.

Externe links

Deze website kan links bevatten naar andere websites die niet onder de controle vallen van Spikker Bouw B.V.. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze externe websites en aanvaarden geen aansprakelijkheid voor eventuele schade of verlies veroorzaakt door het gebruik van dergelijke websites.

Intellectueel eigendom

Alle inhoud op deze website, inclusief maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen, logo’s en ander materiaal, is beschermd door auteursrechten en andere intellectuele eigendomsrechten. Het is niet toegestaan om de inhoud van deze website te kopiëren, reproduceren, verspreiden of op enigerlei wijze te gebruiken zonder de uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Spikker Bouw B.V..

Wijzigingen aan deze disclaimer

Spikker Bouw B.V. behoudt zich het recht voor om deze disclaimer op elk moment bij te werken of te wijzigen. Het is uw verantwoordelijkheid om regelmatig deze pagina te raadplegen om op de hoogte te blijven van eventuele wijzigingen.

Contact

Als u vragen of opmerkingen heeft over deze disclaimer, neem dan contact met ons op via de contactgegevens die op onze website vermeld staan.

achtergrond